Module 10 Afsluiting

We naderen het einde van de online training Zakelijk Tekenen. In de vorige module heb ik je gevraagd om een tekenplaat te maken over je werk. Heb je deze al afgerond? Misschien heb je het zelfs thuis opnieuw gemaakt om het netter te krijgen of om de indeling te verbeteren. Dat is prima! Het is een kans om te reflecteren en te bedenken wat je de volgende keer anders zou kunnen doen. Misschien meer samenvatten en minder visuals gebruiken die achteraf minder relevant zijn?

Blijf vooral oefenen en ga door met het behalen van succes met de kennis die je hebt opgedaan tijdens deze training. Onthoud dat je nog een half jaar toegang hebt tot de training.

Veel oefenen, doen en scoren

Voor ik afsluit wil ik je aanmoedigen om veel te oefenen en te experimenteren. Want met oefening komt er vooruitgang, en uiteindelijk kan je op een eenvoudige manier prachtige kunstwerken creëren. Het vergt soms wel wat vliegwerk en het opbouwen van een tekenplaat kan tijd kosten, maar blijf vooral doorgaan. Maak gebruik van situaties die je tegenkomt en die je observeert, of volg tv-programma’s zoals talkshows en journaals om inspiratie op te doen. Je kunt je visuals ook gebruiken voor postkaartjes om bijvoorbeeld een boodschap aan je collega’s, team of klanten te sturen. Dit is niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook handig voor je eigen promotie.

Tot slot en niet onbelangrijk. Wil je gebruik maken van feedback? Dat kan. Iedereen die deze training volgt kan gebruik maken van een halfuur coaching. Gebruik hiervoor deze link. (Agenda of naar de mail?)

Maak ook gebruik van de Facebookgroep Tekenplatfom, want daar kan je veel delen en vragen.