Module 10: Afsluiting

De afronding van de training Zakelijk Tekenen online.

In de vorige module heb ik je de opdracht gegeven om een tekenplaat over je werk te maken. Is dit al gelukt? Heb je stiekem de tekenplaat thuis opnieuw gemaakt omdat je het net wat netter wilde hebben? Of omdat je niet goed uitkwam met de ruimte? Dat geeft helemaal niets. Deed ik ook eerst. Zie het als een soort reflectiemoment en bedenk dan wat de volgende keer anders kan. Kleinere afbeeldingen? Meer samenvatten en daarom minder visuals die achteraf minder nodig zijn? 

Ga dus vooral veel oefenen. Je kunt dit echt met deze training in je achterhoofd. En tot een half jaar heb jij toegang tot de training. Ga lekker veel scoren en succes behalen.

Veel oefenen, doen en scoren

Maar voordat ik afsluit wil ik je een hart onder de riem steken en een aanwijzing geven. 

Oefening baart kunst. Want dat zijn jouw tekenplaten echt. Je maakt op een eenvoudige wijze kunstwerk. Soms is het ook vliegwerk. Veel bewegen en vraagt de opbouw van een blad wat oefening en tijd. 

Maak dus gebruik van de situaties waarin jij verkeert. Of die je observeert. Maar ook tv-programma’s lenen zich hier prima voor. Vooral de talkshows en journaals. Ook kan je jouw visuals gebruiken voor kaartjes. Een boodschap aan je collega’s. Jouw team of aan klanten. Succes verzekerd. Iedereen vindt het leuk om iets te krijgen. En meteen maak jij een beetje reclame voor jezelf. Handig toch? 

Voor het maken van die leuke boodschappenkaartjes bied ik je nog een extra module aan. Deze gaat over handlettering. Omdat je deze training gevolgd hebt, krijg je voor 27,- toegang tot deze workshop, die ik ook los voor € 87.- aanbied. Kijk maar op mijn website www.tekenplek.nl/handlettering .

Wil je die workshop? Klik dan op de link hieronder. Je komt dan op een pagina waar jij je naam en vouchercode #extraletters moet invullen. Eenmaal binnen, dan heb je een maand de tijd om deze workshop te volgen. De investering en materialen bestaan uit: 8 uur en je maakt gebruik van de tekenmaterialen die je tot je beschikking hebt.

Tot slot en niet onbelangrijk. Wil je gebruik maken van feedback? Dat kan. Iedereen kan bij deze training gebruik maken van een halfuur coaching. Gebruik hiervoor deze link. (Agenda of naar de mail?)

Maak ook gebruik van de Facebookgroep Tekenplatfom, want daar kan je veel delen en vragen.