Bedankt voor je interesse

Zon, Zee, Strand Tekentool kun je onderaan de pagina downloaden!!

Maar wacht even…
Ik heb wellicht nog iets ludieks voor jou!!

Wil jij meer van die pictogrammen tekenen? Leren hoe je met een paar plaatjes een boodschap tekent?

In de tekentool met ruim 150 voorbeelden en 8 opdrachten leer je meer gangbare pictogrammen tekenen waarmee je een boodschap kunt tekenen. 

Wees gerust, ik help je en laat je zien:

– dat elk plaatje bestaat uit eenvoudige lijnen

– dat elk plaatje een eigen betekenis heeft

– dat een paar plaatjes bij elkaar een boodschap vormen

– dat een getekend verhaal een ‘good feeling’ oplevert

Je zult versteld staan van jouw creativiteit! Na de tutorial heb jij eerste 100 meter afgelegd. Voldoende handvatten om niet alleen plaatje voor plaatje te werken maar ook om te zien wat je meer kunt bereiken.  Als tekencaoch help ik je daarbij. Denk groter en ga tekenen!

Alleen via deze weg geldt de introductieprijs € 17,50 tot 25 juli. In plaats van € 19,68 tot 31 augustus en de normale prijs buiten de vakantie. € 20,23. 

Te mooi om te laten liggen toch?

Visual Notes stiften

Waarom een Extra Tekentool?

Tekeningen inzetten in plaats van alleen een stukje tekst is de leukste manier om eenvoudig te communiceren en om samen makkelijk tot duidelijke oplossingen te komen.

Notities tekenen helpt je om:

Het resultaat

Na afloop van de Tekentool, heb jij geoefend in de praktijk en daarbij een vertaalslag gemaakt naar je eigen werk. Je beschikt dan ook over een set aan eigen gemaakte tekeningen.
Ook kun je een gesprek of teammeeting op een visuele manier keer op keer op een originele manier vastleggen met behulp van visuele notities.

Hoe tof is dat?

Doel

Dus...

als je je communicatievaardigheden wilt verbeteren en meer impact wilt maken met je boodschap,  koop dan de Tekentool van Tekenplek.

En dat allemaal gewoon thuis, in je eigen tijd!