Les 2.1 Squiggles

Les Progress:

Lesdoel

Deze les is een energizer, een warming-up. Door kleine illustraties met spontane krullen te maken, help je jezelf om los en vrij te tekenen. Zo ervaar je dat je met weinig oefening en weinig perfectie een leuk resultaat kunt krijgen. Aan het einde van de les heb je met krullen en een paar ondersteunende lijnen twaalf vogels getekend. 

In de video’s laat ik je zien hoe je van squiggles vogels maakt. Pas de methode toe, maar precies namaken zal niet gaan. Elke krul die jij en ik maken is anders. Kies dus wat jij handig vindt. Je kunt mee tekenen en af en toe op de pauzeknop drukken, maar ik adviseer om eerst de video in zijn geheel te bekijken en dan zelf aan de slag te gaan. Zo word je niet afgeleid. Je kunt, in je eigen tijd, op jouw manier, de opdracht maken en in de flow opgaan.

Heb je de video gezien? Begrijp je wat de bedoeling is en dat het resultaat steeds anders is? Download het werkblad voor meerdere oefeningen. Ook alvast eentje voor de volgende les. Daar gaan we hetzelfde doen, maar dan met een ander onderwerp.