Les 9.1

Les Progress:

Les Materials

Tekenplek_Kladpapier

Welkom en go with the flow!

lesdoel

Wij gaan voor het ecchie. Wij gaan dus een grote tekenplaat maken. En natuurlijk is dat spannend. Omdat je het resultaat nog niet kent. Of omdat je misschien gaat tekenen tijdens een vergadering en kijken mensen met je mee. Maak dus een keuze in het soort werk. Ga jij in je eigen tijd aan de slag of ga je in en bijeenkomst in een groep tekenen? En weet je al waarover? Heb je een opdracht gevraagd en gekregen? 

Jij kan nu een eigen tekenplaat voor een bedrijf in een andere setting dan de training maken. Dat met de skills die je nu tot nu toe hebt eigen gemaakt.

In deze module komt er geen video. De bedoeling is dat jij het nu zelf gaat doen. Wel wil ik een voorbeeld geven. De tekenplaat hieronder heb ik gemaakt voor …..

Nog enkele tips

Voordat je aan de slag gaat geef ik je nog een paar adviezen. 

  • Bedenk van te voren welke indeling je wilt hebben (zie modulen 5 en 6).
  • Beslis of vraag op welk papier het verhaal komt. Pas de grootte van de visuals daarop aan. Denk aan die 3 meter afstand. 
  • Houd bovenaan ruimte vrij voor een titel. En schrijf die pas als je klaar bent op.
  • Maak gebruik van een inleiding. Een kalender met datum, het onderwerp, enz. 
  • Maak ook gebruik van een afsluiting. Een datum, takenlijstje, quote, enz.
  • Laat een plek open als je even geen visual paraat hebt. Schrijf daar met potlood wat in twee of drie steekwoorden het onderwerp op en ga dan door. Aan het einde kun je dit alsnog invullen.
  • Denk aan de kleuren van het bedrijf of organisatie. 

En tot slot. Geen tip maar een top. Je hebt al veel voorwerk gedaan. Je bent je kasteel met kamers voor de kennis, tools, skills en visuals lekker aan het vullen. Geniet ervan. En echt het gaat je lukken.

Wil je gebruik maken van feedback? Dat kan. Iedereen kan bij deze training gebruik maken van een halfuur coaching.